سلام:
ماکارونی عزیز"
لطفا از قیمه ، یاد بگیر.
اونم مثل تو نارنجیه ولی ...
دور دهن مونو به شعاع پنجاه سانت رنگ آمیزی نمی کنه!

دو عدد پیاز متوسط ،
یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده ،
نیم بسته پانصد گرمی ماکارانی،
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ،
5 عدد قارچ متوسط،
2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده ،
چند ورق پنیر پیتزا (اگرمایل بودید...)
نصف فنجان روغن ،
نمک، زردچوبه ، فلفل ، آویشن، به مقدار لازم ،

روش تهیه ماکارانی با قارچ :
گوشت و پیاز را با دو قاشق از روغن و نمک و زردچوبه ؛
تقت داده؛
فلفل دلمه ای و قارچ ها را به دلخواه خرد کرده ،
وهمراه گوشت وپیاز تفت داده " رویهم (5 دقیقه ) .
سپس رب گوجه را در نصف فنجان آب حل کرده،
اضافه میکنیم. بعدازجوس آمدن ؛شعله راکم کرده،
تا آب آن تبخیرشود.
در یک ظرف بزرگ آب را جوش آورده و 5 قاشق غذاخوری؛
نمک اضافه میکنیم.
ماکارانی هارا باکمی زردچوبه (که نچسبد)در آب جوش ؛
ریخته تا با شعله زیاد بپزد "و نرم شود. ( حدود 8 دقیقه )
(در حین پخت یک الی دو بار آن را هم میزنیم)
سپس آن را در آبکش ریخته، و آب سرد روی آن میگیریم.

چهار قاشق غذاخوری روغن ته یک ظرف متوسط ریخته،
سیب زمینی ورقه شده ؛ را قالب زده تــه ظرف چـیده؛
یـا نان لواش ته ظرف پهن کرده،
مقداری از ماکارانی آبکش شده را روی نان و
مقداری از مایه گوشت و قارچ را روی ماکارانی و
روی مایه گوشتی یک چهارم قاشق چای خوری آویشن ریخته "
دوباره مابقی ماکارانی را میریزیم ؛ ومابقی مایه گوشتمان را .
و بازآویشن؛ و 3 ورق پنیر پیتزارا . درب ظرف را گذاشته ،
باشعله کم ، حدود 20 دقیقه " دم بکشد.
ماکارانی دم کشیده را در یک دیس میکشیم و روی آن را ،
با کمی سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی حلقه شده ،
تزئین میکنیم.



سلام دوست من.وب زیبایی داری.اگه وقت کردی به وب منم سر بزن و نظرتو مطرح کن