اگر خـورش شما " شور یا تنـد " شـد نگـران نبــاشید.
کافی است یک سیبزمینی را چهارقــاچ کنید .
و در خورش بگذارید.
سیبزمینی نمــک و تنــدی " را به خود میگیرد و میتوانید .
نیم ساعت بعد آن را بیـــرون بیاورید.
اگــر خـورش ؛ سـوخـتـــــ ...
وقتی خورش شما " ته میگیرد .بلافاصله در آن " آبــــــ " نریزید.
با این کـار طـعم سـوختــگی در خـورش " میماند .
به جای این کار به محض اینکه خورش ته گرفت زیر آن را خاموش کنید،
خورش را طوری به ظرف دیگر انتقال دهید،
که بخش سوخته منتقل نشود.
سپس مقداری "
کـــره و آبـــــ، نـمکـــ و فـلفل و ادویــه و خیـلی کـم آب زعـفران "
( یک قاشق آب زعفران ) بـه خـورش اضـافـه کنید و
بگذارید ادامه پخت "با حرارت خیلی خیلی کم " درحد ( زل زل ) زدن "
به معنای " ریز ریز جوشیدن " به اضافه نیم ساعت طبخ شود.
سلام، وقت بخیر.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
ساتیار در جشنواره ی تابستانی نی نی وبلاگ شرکت کرده...خوشحالمون می کنید اگه بهش رای بدین و با یک پیامک، عدد 103(صد و سه) را به شماره ی 20008080200 (دوهزار هشتاد هشتاد دویست) ارسال کنید.
فرصت ارسال پیامک: ازالان تا 17 مرداد 92
از لطف شما ممنونیم – شاد و سلامت باشید.
http://satyarjun.niniweblog.com
سلام،
وقت شما بخیر.
حتما می فرستم.
با سلام
وبلاگ بسیار زیبایی دارید و واقعا از مطالب آن استفاده کردم
برای استفاده از مطالب سایت با ذکر سایت به عنوان منبع مشکلی ندارید؟
----------------
انواع ف/ی/-ل=تر 0ش=0-ک67ن
و فروش پنل نمایندگی
www.openvip.tk
سلام:
ممنونم
نه؛ بازهم ممنونم.