مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ

مـــــــــــادرانـــــه !!!

و لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ

لــواشک خــوشمزه...

 

 شاخه و برگ آلو هارا جدا کنید و  آلو ها رو بشورید ؛ 

 داخل قابلمه بریزید .   

 روی آلوها رو آب بریزید وقتی به جوش اومد ؛ 

 و آلوها کمی نرم شدن و پوست ازآنها جدا میشود ، 

 اونها را از (سبد فلزی) رد کنید و  

 با یه گوشت کوب خوب لــــه کنید . 

 تا عصاره آلو از پوست و هسته و ... جدا بشود. 

 حالا دوباره بگذارید تا بجوشه و غلیظ شود.  

 اگر دوست دارید، نمک یا شکر یا هر 2 رو اضافه کنید و بعد 

 کف سینی فلزی رو چرب کنید "موادرا داخل سینی پهن کنید" 

 دستمال نازکی روی سینی پهن کنید؛ 

 بطریقی که چسبیده به مواد نشود. 

 و سینی را ؛در آفتاب چند روز قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد