شاخه و برگ آلو هارا جدا کنید و آلو ها رو بشورید ؛
داخل قابلمه بریزید .
روی آلوها رو آب بریزید وقتی به جوش اومد ؛
و آلوها کمی نرم شدن و پوست ازآنها جدا میشود ،
اونها را از (سبد فلزی) رد کنید و
با یه گوشت کوب خوب لــــه کنید .
تا عصاره آلو از پوست و هسته و ... جدا بشود.
حالا دوباره بگذارید تا بجوشه و غلیظ شود.
اگر دوست دارید، نمک یا شکر یا هر 2 رو اضافه کنید و بعد
کف سینی فلزی رو چرب کنید "موادرا داخل سینی پهن کنید"
دستمال نازکی روی سینی پهن کنید؛
بطریقی که چسبیده به مواد نشود.
و سینی را ؛در آفتاب چند روز قرار دهید.