رب ، آبغــوره ، آب لــیمو
***************
اگر ماده غـذایی کـپک زد ، اصــلاً نباید آن را مصرف کرد.
چون علاوه بر سمهایی که به وسیله کپک در ماده غذایی تولید شده "
و در لایههای پایینی نفوذ کرده ...،
از بطـریهای آب معـدنی "
برای نگـهداری آب غـوره و آب لیمـو استفاده نکنید ...؛
زیـرا مـواد اسیدی مـوجـود در آب غـوره و آبلیمـو "
میتواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلـوبی ایجـاد کـند و
دور از جان شما عزیزان " سمی و سرطانزا شود. برای نگهداری آنها از
ظروف شیشهای استفاده کنید و بـهتر است این ظروف شیشهای ، تیـره
باشند تا کمـتر نــور را از خـود عـبور دهـند.
من ... رب گوجـه فرنگـی را در کـیسه فـریزر میریزم ؛
به قـطر یک سانتـــ صــاف میکنم " در ... فـریزر میگذارم .
و موقـع استفاده یک تکــه از آنرا براحـتی بر میدارم.
یا بعـد از هر بار مصرف ٬ مقداری روغن داخل ظرف رب میریزم "
به اندازه ای که سطح رب کامـلاً پوشیده بشـه ...
اینجـوری رب " اصـــلاً کپکـــ نمی زنــد .
طراحی وبلاگ باامکانات ویژه و دارای تمامی امکانات وب سایت
مانند: طراحی لگو،طراحی قالب نسبت،به شغل ایجاد فروشگاه اینترنتی،ویرایش کامل کد های قالب،گرافیک حرفه ای و...
(وبلاگی به با وب سایت مونزند)
طراحان وبلاگ کار های خود را با نمونه کار های ما مقایسه کنید
دراین مهرکه پیش روداریم تولدیکی ازعزیزانم هست که دوست دارم
براش تبریک تولدجمع کنم هرچقدرشد البته هرچه زیادتربهتر
ممنون میشم دراین پست فقط تبریکهایتان رابزارید